Skip to content
Politică

Reacții după alianța PMP – PNȚCD: E de râsu’ – plânsu’

Noua alianță politică dintre PMP și PNȚCD nu a rămas fără ecou în spațiul public românesc. Dacă unii consideră că această asociere este doar o încercare de a spăla imaginea celor din partidul Elenei Udrea, alții o cataloghează drept o alianță de un penibil absolut.

Prezent într-o emisiune televizată, avocatul Lucian Bolcaș a afirmat că „pe vremea mea se făceau alte cadouri doamnelor, nu partide. E de râsu plânsu. E penibil absolut”.

Totodată, europarlamentarul PC, Laurențiu Rebega, a precizat că „prin asocierea cu PNȚCD, cei din PMP nu vor avea cum să se numească vreodată partid istoric”.

De asemenea, deputatul Partidului Liberal Reformator, Virgil Guran, a spus că fostul lider țărănist Corneliu Coposu „s-a învârtit în mormânt când a văzut această asociere”.

Deputatul PLR a făcut o comparație între situația PNL-ului și cea a PNȚCD-ului. „Cum PNL spală imaginea PDL, așa și aici, cred că vor să își spele puțin imaginea, pentru că, în localități mai sunt mici nuclee care mai cred în această mișcare țărănistă”.

1 comentariu la “Reacții după alianța PMP – PNȚCD: E de râsu’ – plânsu’

  1. Deci, „ala mic cu capu’ mare” … a luat „blonda din parcare” … Ce sa spun, decat „casa de piatra!” !!! Eu doar un raspuns astept de la astia: Regele Mihai, a fost tradator sau erou ??? Din pacate, marele Coposu nu mai poate vorbi. Micul Basescu, da…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *