Skip to content
Politică

Realism sau fantezie de caudillo? Dragnea vrea MILITARIZAREA unei instituții

viitorulilfovean.ro

Vă lăsăm să judecați singuri – citind cele ce urmează – dacă președintele PSD, Liviu Dragnea, dă dovadă de realism sau pur și simplu de o fantezie demnă de un caudillo când spune că vrea MILITARIZAREA unei instituții.

Șeful Camerei Deputaților a declarat vineri în Focșani că Administraţia Naţională de Meteorologie a fost tot timpul o „ţintă” a altor instituţii, iar acest lucru nu trebuie să se mai întâmple, afirmând că poate ANM ar trebui „militarizată”, pentru că este o instituţie de „maximă securitate naţională”, transmite News.ro.

Afirmaţia a venit în contextul unei discuţii purtate de Liviu Dragnea şi un director din cadrul ANM, într-o conferinţă alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Reprezentantul ANM s-a plâns că instituţia furnizează informaţii în regim gratuit tuturor celorlalte instituţii.

În replică, Liviu Dragnea a spus: „A fost şi ANM ţintă de ani de zile. O ştiţi foarte bine, că ne mai întâlneam la Comitetele pentru situaţii de urgenţă. Nu va mai rămâne această ţintă. Este o instituţie care poate ar trebui gândită să fie militarizată, pentru că este o instituţie de maximă securitate naţională. ANM nu este o joacă şi nu poate fi lăsată la îndemână oricăror capricii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *