Skip to content
Politică Video

Rebega dă verdictul: Este ultimul tren pentru Ecaterina Andronescu EXCLUSIV

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședintele partidului Pro România, ce aparține de Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, a fost invitatul ediției video ”Puterea Știrilor”, unde a lăsat de înțeles că actele de răzvrătire ale Ecaterinei Andronescu împotriva președintelui PSD nu ar fi fost altceva decât o strategie pentru a primi o funcție.

Oricât am interpreta noi sau oricât am bănui anumite lucruri, cea care este cea mai în măsură să ne spună este persoana în cauză”, a spus Rebega.

Sunt convins că lucrurile pe care doamna Andronescu le-a făcut de-a lungul perioadei de când a fost respinsă pentru preluarea președinției PSD București, de când nu a fost propusă la ministerul Educației, în primul guvern PSD, de când a scris scrisoarea către președintele partidului, prin care a tras un semnal de alarmă și alte foarte multe lucruri…, poate a existat un plan încă de la început, prin care să forțeze și să pună presiune pe președintele partidului, poate nu a existat un plan, dar văzând că imediat cum cineva îl critică pe Liviu Dragnea, primește o funcție…, nu pot să mă pun în persoana dumneai și să spun cu certitudine care a fost motivul”, a declarat el.

Bineînțeles însă că simt o mâhnire când un fost ministru al Educației, un profesor, un om cu capacitatea dumneaei de gestionare a lucrurilor și în partid, dar și în latura profesională, se răzgândește prea repede. Parcă România are nevoie de altceva. Avem nevoie și de persoane care își țin cuvântul, care acceptă că au greșit. Avem nevoie și de poilticieni care își respectă promisiunile din campania electorală.

De asta cred că este ultimul tren pentru doamna Andronescu, din momentul în care a făcut aceste alegeri. Nu cred că va mai avea ocazia să devină ministru într-un alt cabinet. Poate s-a gândit și la lucrul ăsta, că este ultimul tren și poate să repare ce a greșit în timpul mandatelor anterioare de ministru”, a completat reprezentantul Pro România.

Mai ales că a primit și atunci destule critici, de exmplu când a desființat școlile profesionale.

Dar dați-mi încă voie să o creditez cu bune intenții”, a conchis el.

Vedeți mai jos materialul video, de la 2:40 până la momentul 5:30.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *