Skip to content
Societate

Recomandarea directorului general al ANPC pentru consumatori: Nu goliţi rafturile magazinelor

news.ro

Directorul general în ANPC Paul Anghel reacţionează sâmbătă, într-o postare pe Facebok, la „umplerea cărucioarelor cu ulei sau alt produs sau la comenzi fie şi online de 1000 litri”, cerând cumpărătorilor să limiteze achiziţiile la strictul necesar şi să nu golească rafturile magazinelor dacă produsul nu le e absolut necesar. El precizează că are în casă o singură sticlă de ulei desfăcută şi că atunci când aceasta se va termina, va cumpăra alta.

Asistăm în aceste zile la acţiuni sau atitudini menite să iasă din sfera umanului şi aici mă refer la umplerea cărucioarelor cu ulei sau alt produs sau la comenzi fie şi online de 1000 litri, făcând astfel imposibila achiziţionarea unei unitati de către OMUL de lângă noi. Limitaţi achiziţia doar la strictul necesar şi nu goliţi rafturile magazinelor dacă produsul nu va este absolut necesar„, afirmă Anghel, potrivit news.ro.

El subliniază că hârtia igienică din perioada pandemiei, benzina din pungi, tomberoane sau cărucioarele de ulei nu îndreaptă lucrurile spre achiziţii echilibrate şi consum responsabil.

SOLIDARITATE,UMANITATE şi nu in ultimul rând RESPONSABILITATE„, scrie Paul Anghel.

El precizează că are în casă o singură sticlă de ulei desfăcută şi îi ajunge, iar atunci când se va termina va cumpăra o alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *