Skip to content
Politică

Record de cititori pentru PSnews.ro în ziua alegerilor

PSnews.ro a înregistrat duminică, 2 noiembrie, ziua în care s-a desfășurat primul tur al alegerilor prezidențiale un nou record de accesări din partea vizitatorilor.

Conform cifrelor furnizate de Google Analytics un număr de 28.650 de utilizatori unici ( cu un număr de 43.103 de vizite) au decis să își ia informația de pe site-ul PSnews.ro.

analytics psnews (1)

Conform acestor cifre privind numărul și evoluția accesărilor unice ale PSnews.ro din ultimele două luni, portalul nostru a înregistrat cea mai spectaculoasă creștere de audiență pe nișa de știri politice în mediul online, în această perioadă de timp.

Vă readucem aminte faptul că la sfârșitul lunii august, PSnews.ro a finalizat un amplu proces de rebranding, desfășurat pe durata lunilor de vară, ca urmare a dorinței echipei redacționale de a oferi un produs mai complet, mai amplu şi mai credibil în spaţiul media din România. Obiectul nostru, gândit pe termen mediu și lung, a avut și are drept principală țintă un standard ridicat prin conturarea de analize și informații de strategie politică.

La această evoluție spectaculoasă a audienței PSnews.ro au contribuit, în mod direct, și nume importante din presa și din societatea românească. Încă de la lansarea proiectului au răspuns invitației noastre, în calitate de editorialiști, jurnaliști de renume din România, precum: Silviu Mănăstire, Răzvan Savaliuc, Bogdan Stoica sau Laura Chiriac. De asemenea, din echipa de editorialiști PSnews.ro mai fac parte Adrian Cioroianu, Monica Tatoiu, Adrian Zăbavă și Tiberiu Jakab.

Politica editorială de respingere a tuturor bombelor și fumigenelor de presă, a tuturor surselor necredibile și neconfirmate, considerăm că a dat rezultate extrem de repede, iar în numai două luni am înregistrat cea mai spectaculoasă creștere din punct de vedere al numărului de vizite și utilizatori unici ce decid în fiecare zi să își ia informația de la noi.

Pentru acest fapt vă mulțumim și vă asigurăm că vom continua să păstram un standard ridicat în ceea ce privește informațiile pe care vi le transmitem în fiecare zi.

2 comentarii la “Record de cititori pentru PSnews.ro în ziua alegerilor

  1. Bravo! Acum aveti grija sa nu faceti aceiasi greseala ca restul, si sa incepeti cu titluri SENZATIONALE, SOCANTE, NU AI SA TE GANDESTI CE I-A TRECUT PRIN CAP LUI VICTOR PONTA DA CLICK AICI SA AFLII etc.
    De cand v-am descoperit, am scos toate celelalte site-urile de stiri din bookmarks.
    Multe sucesuri in continuare

  2. Spunea un intelept ca ziaristii sunt istoricii prezentului.Istoria ar trebui sa fie deci impartiala pentru ca ea ofera doar fapte.Interpretarea lor e treaba altora si ea se desfasoara la nesfarsit.Daca faptele sunt consemnate deformat,prin partizanat,concluzile vor fi pe masura.Nimic mai de dorit decat o interpretare facuta judicios,cu buna credinta si o argumentatie cat de cat acceptabila,evitandu-se speculatiile intemeiate pe zvonuri stupide,avand ca suport,dezagreabilul suport al ratingului,nu stiu daca am folosit bine termenul,dar cred ca as putea fi inteles.Va urez succes,in aceasta perspectiva,socotind si eu ca sporul de interes pe care l-ati inregistrat nu poate fi decat rezultatul unor preocupari,in mare masura pe linia acestor deziderate.La multi ani !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *