Skip to content
Politică

Recordul rușinii: majoritatea cerșetorilor dintr-un oraș austriac sunt din Brașov

shareyouressays.com

Citiți în cele ce urmează despre un record al rușinii: majoritatea cerșetorilor dintr-un oraș austriac sunt originari din Brașov.

Poliţiştii din Braşov ar putea fi detaşaţi în Austria, în oraşul Linz, după ce autorităţile de aici le-au cerut sprijinul în eradicarea cerşetoriei. Totul după ce majoritatea cerşetorilor legitimaţi pe străzile din Linz s-au dovedit a fi din judeţul Braşov, transmite Mediafax.

O delegaţie din Linz, condusă de către viceprimarul oraşului, alături de adjunctul poliţiei şi şeful serviciilor sociale, a venit la Braşov pentru a căuta soluţii, având în vedere că localitățile sunt înfrățite. Una dintre soluțiile vehiculate are în vedere patrule mixte româno-austriece de polițiști. De altfel, delegaţia austriacă a mers în primul rând la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, unde a purtat discuţii cu şefii poliţiei braşovene.

Vizita delegaţiei din Linz la Braşov a fost tratată de unul dintre ziarele din zonă, Osterreich Journal. Jurnaliştii relatează că, de curând, o tabără ilegală de cerşetori care se instalase la periferia oraşului a fost izgonită de autorităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *