Skip to content
Politică

Rectificare bugetară ilegală? Florin Cîțu: Ascunde o gaură de peste 9 miliarde de lei

Inquam Photos / Octav Ganea

”Dăncilă, auzi zăngănitul cătușelor? Dar tu Orlando? Rectificarea bugetară este ilegală. Ascunde o gaură în buget de peste 9 miliarde lei”, susține liberalul Florin Cîțu.

”Bani pentru care trebuie sa raspunda PSD+ALDE:

– deficitul bugetar APROBAT prin legea bugetului pentru 6 luni de 1.83% din PIB. EXECUTIA dupa 6 luni arata un deficit de 1.94% din PIB. Depasirea este ILEGALA.

– executia la bugetul asigurarilor sociale de stat (pensii) arata o GAURA de 1.4 miliarde lei in loc surplusul aprobat de legea bugetului. Este ILEGAL. Gaura aici este estimata de PSD+ALDE OFICIAL de 6 miliarde lei. Gaura este acoperita din IMPRUMUTURI la cele mai mari dobanzi din UE.

– companiile care se finanteaza din buget proprii 100% au primit SUBVENTII de 10 miliarde lei de la bugetul de stat. GAURA pentru tot anul este estimata la 24 miliarde lei. Banii sunt luati de la investitii, educatie, sanatate si transferati catre aceste companii controlate de PSD+ALDE. Asa se capuseaza banul public de PSD+ALDE.

Maine va arat cum au MASLUIT datele cei de la CNSP si MFP si cum incearca sa scape de puscarie! Secretarii de stat din MFP sunt la fel de vinovati.

Rectificarea bugetara TREBUIE sa fie NEGATIVA. Curtea de Conturi TACE COMPLICE si este partasa la acest furt!

Vor raspunde TOTI”, scrie Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *