Skip to content
Politică

Rectificarea bugetară, ocazie de promovare Gorghiu: „Să ne bucurăm!”

" "

Co-președintele PNL Alina Gorghiu, joi, pe pagina personală de Facebook a postat un mesaj în care salută măsurile impuse de rectificarea bugetară, prin care Ministerul Educației a fost finanțat cu un miliard de lei.

”Vești bune pentru Educație, care a primit o sumă consistentă la rectificarea bugetară – peste un milliard de lei. Cu această suplimentare, vor deveni realitate și două măsuri susținute de PNL de multă vreme.
1. În premieră, elevii din clasele a XI-a și a XII-a vor primi manuale gratuite, așa cum prevede Legea Educației. Guvernul a asigurat fondurile necesare. Sper ca achiziţiile să nu întâmpine probleme şi să nu amâne, sub nicio formă, respectarea unui drept care le-a fost negat, 26 de ani, elevilor din ultimii ani de liceu.
2. Transportul pentru elevii navetiști va fi decontat integral. Plafonarea costului abonamentelor pentru elevii care fac naveta – idee nefericită a guvernului PSD – a crescut cifra abandonului școlar. Merită să le amintim, când se mai laudă că ”n-au tăiat nimic”!.
Să ne bucurăm, însă, pentru lucrurile bune care se întâmplă”, a scris Alina Gorghiu pe pagina personală de Facebook.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *