Skip to content
Sport

Rednic a dat afară 17 jucători şi a adus 3

facebook
" "

Antrenorul Mircea Rednic a adus la Dinamo trei noi jucători: un englez, un francez şi un irlandez, care deja au efectuat vizita medicală cu Dinamo şi urmează să semneze contractele.

Irlandezul Sean McDermott, de 25 de ani evoluează pe postul de portar şi face parte din lotul echipei naţionale a Irlandei, dar nu este titular. Celelalte două achiziţii ale lui Rednic sunt fundaşul stânga englez Jordan Mustoe (27 de ani) şi extrema stânga franceză Kevin Krans (25 de ani).

" "
" "

De la vizita medicală efectuată la Insitutul Naţional de medicină sportivă au lipsit nu mai puţin de 7 jucători Sergiu Hanca, Georgios Katsikas, Ionuţ Şerban, Ivan Pesici, Laurenţiu Corbu, Vlad Muţiu şi Mircea Axente, cu care conducerea clubului negociază rezilierea contractelor, fotbaliştii fiind excluşi din planurile lui Mircea Rednic.

De la revenirea sa la Dinamo, Rednic a renunţat la 17 jucători: Jaime Penedo, Armando Cooper, Andrei Tîrcoveanu, Daniel Subotic, Teddy Mezague, Gicu Grozav, Kino Delorge, Mihai Popescu, Robert Moldoveanu, Mihai Neicuțescu, Sergiu Popovici, Vlad Olteanu şi Vlad Muţiu, la care se adaugă Sergiu Hanca, Giorgios Katsikas, Ivan Pesic și Mircea Axente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *