Skip to content
Sport

Rednic a luat un portar irlandez şi un mijlocaş din Mali

fcdinamo.ro

FC Dinamo a anunţat, vineri, că l-a achiziţionat pe mijlocaşul Mamoutou N’Diaye, component al naţionalei statului Mali.

N’Diaye a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi s-a alăturat lotului dinamovist, la Hotel Papillon Belvil din Belek (Antalya), în cantonamentul programat în Turcia până în 25 ianuarie.

Ultima oară în Arabia Saudită, la Ohod Al-Medina, Mamoutou N’Diaye s-a născut pe 15 martie 1990 la Bamako (Mali) şi, în urmă cu 10 ani, şi-a început cariera de fotbalist profesionist în campionatul Belgiei.

N’Diaye a evoluat în prima ligă a campionatului belgian pentru Gent (2009-2010), Mons (2010-2011), din nou la Gent (2011-2013), Zulte Waregem (2013-2015) şi Antwerp (2015-2017), iar anul trecut a jucat la Ohod Al-Medina, în Arabia Saudită.

FC Dinamo l-a achiziţionat vineri şi pe portarul Sean McDermott, în vârstă de 25 de ani.

McDermott a făcut, cu echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare, vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, şi se va alătura lotului în cantonamentul programat în Turcia până în 25 ianuarie.

Născut la 30 mai 1993 în Norvegia, la Kristiansand, Sean McDermott are dublă cetăţenie, irlandeză şi norvegiană. El a evoluat pentru echipele naţionale U17, U19 şi U21 ale Irlandei şi a fost convocat, anul trecut, la prima reprezentativă, scrie News.ro.

Format la juniorii lui Arsenal Londra, Sean McDermott a fost împrumutat la Leeds United, apoi a făcut pasul, la 19 ani, în campionatul Norvegiei şi a evoluat în cariera de profesionist pentru Sandnes, Start, Ullensaker şi Kristiansund.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *