Reducerea numărului de bugetari se face prin noi angajări. Ministerul Educației caută personal

Ministerul Educației
Sursa foto: Facebook / Ministerul Educației

Ministerul Educației face angajări pentru suplimentarea aparatului birocratic din subordine, deși Guvernul clamează reducerea numărului de bugetari.

Guvernul Ciolacu și-a angajat săptămâna trecută răspunderea în Parlament pentru măsurile fiscal-bugetare care ar trebui să echilibreze finanțele statului, inclusiv prin reducerea aparatului bugetar, însă Ministerul Educației tocmai se pregătește să facă noi angajări sporind funcționărimea de la nivel central. Costurile suplimentare cu proaspeții lefegii ai statului vor fi de aproape 6.000.000 de lei pe an.

Una dintre aceste instituții este Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE) ale cărui atribuții sunt fundamentarea politicilor educaționale pe baza cercetării științifice, coordonarea științifică a elaborării și revizuirii periodice a componentelor curriculumului național, coordonarea evaluării manualelor școlare și coordonarea științifică și profesională a sistemului național de evaluare și examinare în învățământul preuniversitar.

Citeste mai  mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: