Reduceri de 54% pentru românii care vor să meargă pe litoralul românesc

Marea Neagră
Sursa foto: Andrei Valentin on Unsplash

Românii care își doresc să meargă în această vară pe litoralul românesc pot beneficia de oferte speciale de preț, în cadrul Târgului de Turism Online.

Târgul de Turism Online este organizat de Litoralulromanesc.ro în perioada 14 – 18 februarie.

În aceste zile, românii beneficiază de oferte speciale de preț, dacă aleg să-și planifice vacanța pe litoralul românesc, în sezonul estival.

Sejururile pot fi rezervate cu reduceri de până la 54% în cele peste 200 de unități de cazare, din toate categoriile de confort și din toate stațiunile de la Marea Neagră, care participă la eveniment.

Cel mai accesibil tarif pentru o noapte de cazare începe de la 38 lei de persoană într-un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord, în timp ce prețurile pentru pachetele all inclusive pornesc de la 295 lei pe cameră pe noapte, într-un hotel de 3 stele din stațiunea Saturn.

În luna iunie, cel mai mic tarif pentru pachetele all inclusive, pentru un sejur de 5 nopți la un hotel de 3 stele, pornește de la 1.475 lei pentru două persoane, în timp ce la un hotel de 4 stele, în aceleași condiții, prețul pleacă de la 2.700 lei.

Pentru cei care preferă stațiunea Eforie Nord, sunt disponibile pachete de 5 nopți cu tarife începând de la 465 lei la un hotel de trei stele.

”După anii de pandemie, urmați de temerile generate de războiul din Ucraina, care i-au determinat pe mulți români să fie reticenți în a-și rezerva din timp vacanța, pentru sejururile din sezonul estival 2024 vedem o creștere a ritmului de rezervări prin programul Înscrieri Timpurii, cu peste 23% în ianuarie față de aceeași lună din anul precedent.

Ofertele speciale, așa cum sunt cele create pentru Târgul de Turism Online pe care îl organizăm în fiecare an și în care angrenăm multe unități de cazare de pe litoral, reprezintă o oportunitate pentru toți cei care vor să-și facă planurile de vacanță din timp și la prețuri foarte avantajoase”, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro, notează Adevărul.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL