Reduceri de până la 50% la pentru concediul de vară la Târgul de turism 2024

plajă mare litoral
Sursa foto: Unsplash

Destinaţii exotice până nu demult greu accesibile pentru Maldive, Thailanda, Mauritius, Seychelles, Zanzibar sau Punta Cana sunacum mai aproape, tur-operatorii organizând zboruri tip charter către cele mai multe dintre acestea, la pachet cu reduceri de până la 30% pentru rezervări de tip early booking. De asemenea, agenţiile de turism şi tur-operatorii promovează oferte pentru vacanţa de 1 Mai şi Paşte 2024, cu discounturi semnificative.

Pe de altă parte, din ce în ce mai mulţi turişti rezervă pachete turistice pentru România prin intermediul voucherelor de vacanţă, care au valoare mărită în acest an, respectiv 1.600 de lei, faţă de 1450, cât aveau ca valoare în anii precedenţi.

„Fireşte că voucherele de vacanţă se pot folosi pentru rezervările cu reduceri. De asemenea, a crescut semnificativ numărul de angajaţi la companii private care primesc vouchere de vacanţă”, spune ANAT.

Alte agenţii de turism au optat să deruleze în această perioadă campanii de vânzări cu reduceri la fel de tentante în mediul online sau în sediile proprii, întregind pachetul de oferte de nerefuzat adresat celor care vor să-şi planifice din timp vacanţele.

Citeste mai mult aici

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL