Skip to content
Politică

Referendumul pentru familie. Crin Antonescu, la momentul adevărului EXCLUSIV

Inquam Photos / Ovidiu Micsik

Sâmbătă și duminică, 6 și 7 octombrie, românii sunt așteptați să voteze la referendumul național pentru revizuirea Constituției.

Astfel, pe buletinul de vot de la referendum va fi înscrisă următoarea întrebare: „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament?”.

Dacă la PSD situația este clară: social-democrații vor vota DA la referendum, la PNL situația lasă loc de interpretări, după ce liderul PNL Ludovic Orban a transmis că nu le va impune membrilor de partid să voteze într-un anume fel la referendumul pentru familie, deşi partidul susţine organizarea acestuia.

În acest context, l-am contactat joi pe fostul lider al PNL, Crin Antonescu, viitor candidat pe listele pentru alegerile europarlamentare, pentru a afla cum va vota acesta la referendumul ce urmează. Astfel, Antonescu a declarat, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că va merge la vot și va vota pentru legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament.

”Da, voi merge la referendum în weekend și voi vota pentru”, a declarat acesta.

Întrebat care sunt motivele care stau la baza acestei decizii, liberalul a replicat:

”Am motive, dar nu le fac publice, pentru că nu sunt într-o campanie. A începe să enumăr motivele, înseamnă să fac o campanie și nu sunt implicat în campania asta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *