Skip to content
Politică

Reforma lui Cioloş debutează cu stângul. Problemele cu legea ale unui secretar de stat

" "

Mult-trâmbiţata reformă în administraţie a prim-ministrului Dacian Cioloş debutează cu stângul. Ce probleme cu legea are unul dintre secretarii de stat recent numiţi în funcţii.

Marcel Ioan Boloş, de la Transporturi, este un fost preot misionar găsit incompatibil pentru că a avut mai multe funcții în domeniul public, relatează b1.ro.

" "
" "

Fost şef şef al Direcţiei Patrimoniu Imobiliar de la Primăria Oradea, Boloş a fondat Direcţia Management Proiecte cu Finanţare Internaţională din aceeaşi instituţie. Din 2012, politicianul a ocupat funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, iar în 2013 a devenit director AMPOST.

Marcel Boloş a fost găsit de ANI intr-o situatie de triplă incompatibilitate, deoarece avut mai multe funcţii în sectorul public. Astfel, în mai-iunie 2012, Boloş a fost director în Primăria Oradea, la Finanţări Internaţionale şi, în acelaşi timp, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării. Apoi, între 1 ianuarie 2013 – 1 ianuarie 2014, Marcel Boloş a activat ca director al aceleiaşi direcţii din Primăria Oradea, precum şi ca director general adjunct în Ministerul Transporturilor.

În octombrie – decembrie 2013, Boloş cumulase funcţiile de director general adjunct în Ministerul Transporturilor şi de director general al Institutului Regional pentru Cercetare, Educaţie şi Transfer Tehnologic SA, din sectorul public.

Fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus l-a numit pe Marcel Ioan Boloş în Consiliul de Administraţie al Tarom, în martie 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *