Skip to content
Sport

Regal de dans sportiv în week-end, la Sala Polivalentă

Mai mult de 1.500 de sportivi din 27 de ţări vor participa vineri, sâmbătă şi duminică o etapă de Grand Slam la dans sportiv, ceea ce reprezintă o premieră pentru România. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă şi va aduce în concurs cele mai bune perechi de dansatori din întreaga lume.

Organizatorii se aşteaptă ca la eveniment să asiste peste 4000 de spectatori.

”Un asemenea eveniment este o filă de istorie pentru dansul sportiv românesc, topul mondial al dansului sportiv românesc fiind prezent în capitală României. Noi ne-am remarcat în dansul sportiv mondial prin sportivii noştri prezenţi în finalele competiţiilor mondiale. Toate aceste rezultate sunt rodul muncii antrenorilor, sportivilor şi managementului federaţiei română de dans sportiv. Dansul rămâne un sport naţional, remarcat în capitalele de judeţ şi chiar şi în oraşele mai mici şi sperăm să-l dezvoltăm mai departe pentru a rămâne în continuare în topul dansului sportiv mondial”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Dans Sportiv, Vasile Gliga.

Evenimentul de gală este organizat de Federaţia Română de Dans Sportiv (FRDS), Federaţia Mondială de Dans Sportiv (WDSF), în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi Primăria Capitalei iar Galele de seară vor fi transmise în direct la TVR.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *