Regele Charles s-a întors la Londra pentru a continua tratamentul 

Sursă foto: Captură video

Regele Charles s-a întors la Londra pentru a-și continua tratamentul pentru cancer. Monarhul în vârstă de 75 de ani a fost fotografiat în mașină, alături de regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, în timp ce cei doi au fost conduși la Clarence House, reședința lor de lungă durată din Londra.

Monarhul britanic s-a întors acasă pentru programările sale curente pentru tratamentul împotriva cancerului, conform People.

Întoarcerea regelui la Londra vine după ce el și regina Camilla au participat duminică la o slujbă religioasă la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, Norfolk. Monarhul a făcut cu mâna fotografilor în timp ce se îndrepta spre biserică alături de soția sa. A fost prima sa ieșire în public de când a început tratamentul împotriva cancerului.

În weekend, regele a abordat pentru prima dată diagnosticul său de cancer într-o declarație publicată de Palatul Buckingham, în timp ce a mulțumit publicului pentru urările de bine.

Citeste mai mult aici

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: