Regele Charles va participa la slujba de Paşte la Capela St George de la Castelul Windsor

Regele Charles al III-lea/Twitter
Regele Charles al III-lea/Twitter

Regele Charles al III-lea şi regina Camilla vor participa la slujba din duminica Paştelui de la Capela St George de la Castelul Windsor, a confirmat Palatul Buckingham, transmite BBC.

Acesta va fi unul dintre cele mai importante evenimente la care Regele Charles al III-lea va participa de la diagnosticarea sa cu cancer, luna trecută.

Regelui şi Reginei li se vor alătura la slujbă şi alţi membri de rang înalt ai familiei regale, însă prinţul şi prinţesa de Wales nu vor fi prezenţi, întrucât Catherine continuă tratamentul împotriva cancerului.

Anunţul că Regele, în vârstă de 75 de ani, va fi prezent la slujba religioasă din dimineaţa de Paşte va fi văzut ca un semn încurajator în ceea ce priveşte starea sa de sănătate.

El a continuat să desfăşoare întâlniri şi şi-a continuat activitatea de şef de stat, dar nu a participat la evenimente publice în acest an, după ce a urmat un tratament pentru o mărire de prostată şi a dezvăluit ulterior că a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Regele va fi alături de regina Camilla, care a dus o serie de angajamente regale solo în absenţa soţului ei.

Prinţesa de Wales, care a dat o declaraţie video săptămâna trecută despre faptul că a fost tratată de cancer, îşi continuă recuperarea. Se anunţase deja că ea nu va participa la slujba de Paşte de la biserica de pe domeniul Windsor.

Soţul ei, prinţul William, şi cei trei copii ai lor nu vor fi nici ei prezenţi duminică la capela St George.

Au existat apeluri pentru intimitatea ei şi va petrece mai mult timp departe de ochii publicului, pe măsură ce primeşte tratament.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: