Skip to content
Sport

Reghecampf, decizii în forță pentru Steaua. Antrenorul a dat afară patru jucători

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a revenit la Steaua și a luat o serie de decizii importante pentru echipă. Astfel, Reghe a renunțat la mai mulți jucători care nu l-au convins de prestația lor la echipă. Nicandro Breeveld nu l-a convins pe Laurenţiu Reghecampf şi, ţinând cont că acesta intră în ultimele 6 luni din contract, nu va mai face parte din calculele tehnicianului Stelei, situaţie în care se află şi Tade, Tahar şi Alcenat.

„Tade, Tahar, Breeveld şi Alcenat nu vor face deplasarea în cantonament. Nu ne mai bazăm pe ei. Trebuie să îşi caute echipă. Avem nevoie să aducem jucători pe anumite poziţii. În cel mai scurt timp vom rezolva aceste probleme. Avem mulţi juniori în lot, vom vedea care vor rămâne”, a declarat Reghecampf la un post de televiziune.

Plecarea lui Breeveld fusese anunţată de transferurile lui Bourceanu şi Pintilii, el devenind a cincea opţiune, după cei doi menţionaţi mai sus, Filip şi Muniru, precizează romaniatv.net.

Laurenţiu Reghecampf a confirmat şi despărţirea de Guilherme: „Va pleca de la Steaua. Intrase în ultimele 6 luni de contract şi va merge la noul său club”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *