Skip to content
" "
Sport

Reghecampf pregăteşte surpriza iernii: Adrian Mutu la Steaua

Adrian Mutu ar putea juca la Steaua după finalul campionatului din India. „Briliantul” mai are un an de contract cu FC Pune City, dar viitoarea ediţie a Indian Super League va începe abia în octombrie 2016. Până atunci, Mutu vrea să vine la Steaua sub formă de împrumut.

Laurenţiu Reghecampf ar fi discutat cu Adi Mutu, iar discuţiile preliminare au decurs bine, scrie Fanatik. Mutu a promis că va lua în calcul o eventuală venire la Steaua. Pentru Reghecampf, dorinţa de a-l avea sub comandă pe Mutu este mai veche, mai ales că relaţia dintre cei doi este una foarte bună. În plus, Mutu nu a renunţat la ideea de a juca pentru echipa naţională la Euro 2016.

" "

”Mutu e un atacant de valoare. L-aş lua la Steaua dacă acceptă un regim financiar în funcţie de rezultate. Eu cu Mutu sunt şi puţin prieten. Dar el ar trebui să accepte toate regulile şefului Reghecampf. Nu pot să-i dau lui Mutu 800.000 de euro. Dar eu îi pot da 500.000 la calificare în grupele Ligii Campionilor, de exemplu. Sume mari pentru performanţă„, spunea Gigi Becali în 2013.

Mutu este dorit în Liga I şi de Gică Hagi, la Viitorul. Totuşi, Mutu preferă o variantă în străinătate: „Am oferte din Franța și Grecia pe care încă le analizez. Dacă va veni o ofertă concretă din România de la o echipă care are pretenții de câștigarea campionatului, de ce nu„.

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *