Skip to content
Sport

Reghecampf și-a luat la revedere de la FCSB: Nu cred că e momentul să facem o analiză

" "

Antrenorul Laurențiu Reghecampf și-a reziliat, luni, contractul cu FCSB, scadent în vara anului 2018, în cadrul unei întâlniri cu finanțatorul Gigi Becali, el precizând că speră ca înlocuitorul său la conducerea echipei, Nicolae Dică, să reprezintă o soluție bună și în sezonul viitor să câștige titlul.

„Era important să vorbesc cu patronul (n.r. — Gigi Becali). Eu am zis că nu iau nicio decizie până nu vorbesc cu dânsul. Ne-am înțeles, ne-am pus de acord, totul este foarte bine. Mă bucur pentru încrederea pe care mi-a acordat-o. Am avut un an și jumătate de muncă foarte intensă la Steaua. Speram ca această muncă să se încununeze cu un titlu. Eu sper ca Nicolae Dică să fie o soluție foarte bună pentru a mă înlocui. Este un stelist 100%, un antrenor care a pornit de jos și a avut rezultate. A fost și secund la Steaua, deci cunoaște sistemul, cunoaște ceea ce se cere aici. M-aș bucura foarte mult ca Dică să reușească să câștige campionatul anul viitor”, a spus Reghecampf la finalul întâlnirii cu Becali.

" "
" "

Tehnicianul în vârstă de 41 de ani a mai adăugat că are o serie de oferte de la mai multe cluburi, toate din țările arabe, însă va lua o decizie definitivă săptămâna viitoare.

„Deocamdată nu m-am hotărât exact unde am să merg. Am două trei oferte clare. Adică 100%. De aceea am așteptat să se termine campionatul și să vorbesc cu patronul. I-am cerut și lui părerea, pentru că el rămâne un om foarte apropiat pentru mine. De săptămâna viitoare am să mă întâlnesc cu anumiți oameni și voi lua cea mai bună decizie pentru mine. Toate ofertele sunt din zona arabă”, a afirmat el.

Reghecampf  este nemulțumit de faptul că nu a reușit să aducă FCSB în vârf, însă pentru el echipa sa a fost campioana.

„A fost foarte mult de muncă în acest al doilea mandat. Sunt și multe lucruri pe care nu le-am realizat, dar nu cred că e momentul să facem o analiză. Atâta timp cât am luptat până la ultimul meci pentru campionat putem spune că am avut parte de lucruri foarte bune. Este o situație mai delicată având în vedere regulamentul pentru că cele două echipe au terminat la egalitate, dar din punctul nostru de vedere Steaua este campioană. Dar sunt sigur că în cel mai scurt timp o să se clarifice și Steaua o să fie campioană. În regulament se menționează clar că trebuie să se ia în considerare toate cele patru meciuri cu FC Viitorul”, a precizat tehnicianul.

La FCSB mai urmează o serie de modificări după ce Gigi Becali a anunțat că fotbaliștii Sulley Muniru, Gabriel Tamaș și Wilfred Moke vor pleca de la echipa FCSB în această vară, potrivit Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *