Skip to content
Sport

Reghecampf vrea să revină pe Arena Națională

Selecționerul României a declarat sâmbătă că are încredere că amicalul cu Spania va avea loc pe Național Arena, fapt ce-i dă speranță și lui Laurențiu Reghecampf pentru revenire pe cel mai mare stadion al țării.

Acesta a mărturisit că și-ar dori ca partida cu Iași să se joace în București, dar nu este foarte optimist în această privință.

„Noi nu am primit un răspuns aşa pozitiv cum l-a primit domnul Iordănescu, pentru că am văzut că dânsul a anunţat că se va juca meciul cu Spania pe Arena Naţională. Noi ne-am dori să jucăm cu Iaşiul pe Arena Naţională, dar încă noi nu avem acest răspuns.

Oamenii noştri care conduc clubul sunt pregătiţi să îşi asume acest risc, cu toate că eu nu văd niciun risc. Am jucat foarte multe meciuri pe National Arena şi am făcut-o cu stadionul arhiplin şi nu s-a întâmplat nimic”, a spus Reghecampf la conferința de presă, informează DigiSport.

Tehnicianul campioanei este de părere că revenirea pe Arena Națională ar atrage și mai mulți suporteri la meciurile echipei sale.

“Dacă ni se oferă această oportunitate, cu siguranţă vom încerca să mergem pe National Arena să jucăm, pentru că avem asigurare din partea fanilor noştri că vor veni în număr cât mai mare pe National Arena”, a declarat Reghecampf, într-o conferinţă de presă, potrivit b1.ro.

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *