Skip to content
Sport

Regina Elisabeta a II-a, la un pas de a fi împușcată

Maramedia

Regina Elisabeta a II-a a fost  la un pas de a fi împușcată char la Palatul Buckingham.

Incidentul, în care a fost aproape să o împuște pe Regina Elisabeta a II-a, a fost povestit chiar de către un fost gardian de la Palatul Buckingham.

Regina iese uneori în grădina palatului și se plimbă, atunci când nu poate să doarmă, spune fostul gardian, potrivit The Times.

În timp ce patrula într-o noapte, el a văzut o siluetă. A strigat ”Cine este?”, crezând că a prins un intrus. Dar spre surprinderea lui, era regina.

”La naiba, Majestate, era cât pe ce să vă împușc.” A spus el instinctiv.

După ce şi-a dat seama că nu tocmai acesta era tonul potrivit pentru a i se adresa suveranei, gardianul s-a aşteptat să fie dat afară. Însă regina şi-ar fi asumat responsabilitatea pentru că l-a pus în această situaţie.

„Totul este cât se poate de bine“, i-ar fi spus ea. „Data viitoare am să sun înainte, pentru ca să nu fiţi nevoiţi să trageţi în mine“. Incidentul ar fi avut loc într-o zi lucrătoare la reşedinţa reginei.

Întâmplarea nu a fost prima de acest gen, în 2013 și prințul Andrew a fost confundat cu un intrus. Asta după ce mai mulți oameni au reușit să se strecoare în palat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *