Regina fotbalului slovac va fi prezentă la meciul României de la Euro: „Oamenii credeau că nu sunt suficient de bună”

fotbal
Sursa foto: Unsplash

Simona Leskovská este reporter sportiv și crainicul echipei naționale a Slovaciei. Fosta finală Miss Slovacia este în Germania și nu va rata meciul din această seară de la Frankfurt, confruntare ce o poate duce pe România în optimile de finală ale Euro 2024.

Slovacia – România (runda #3 de la Euro 2024) se joacă miercuri, 26 iunie, de la 19:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV. Calculul e simplu: România se califică matematic în optimile de finală dacă obține măcar un rezultat de egalitate. România joacă în această seară cu Slovacia, iar egalul sau victoria echipei noastre ne va duce automat în optimile de finală ale Campionatului European. Meciul din Frankfurt este unul special și pentru Simona Leskovská este reporter sportiv și crainicul echipei naționale a Slovaciei.

Aceasta lucrează ca jurnaliști de mai mulți ani și a fost visul ei să ajungă să lucreze cu fotbaliștii. A venit din lumea modeling-ului și chiar a fost finalistă a concursului Miss Slovacia în 2015. În prezent lucrează pentru Asociația Slovacă de Fotbal.

„Poate că vezi doar o față drăguță, dar am trecut prin multe momente grele pentru a ajunge acolo unde sunt acum și încă mai sunt o mulțime de obiective pe care vreau să le ating. Am învățat multe despre fotbal, în ciuda faptului că oamenii credeau că nu sunt suficient de bună. Când muncești din greu și mergi să-ți urmezi visele, orice este posibil”, spune Simona Leskovská într-un interviu pentru presa locală.

Cu 192 de mii de urmăritori pe Instagram, Simona Leskovská este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din lume, dar și un influencer de succes. Care totuși își permită să refuze contracte de imagine extrem de bănoase.

„Am refuzat să lucrez cu o marcă de băuturi energizante, deși recompensa financiară a fost tentantă. Cred într-un stil de viață sănătos, așa că nu aș putea să prezint așa ceva”, spune aceasta.În cadrul Asociației Slovace de Fotbal lucrează de trei ani, iar la început s-a ocupat de naționala Under 21. Din septembrie anul trecut, de la un meci contra Portugaliei a preluat „puterea” la prima reprezentativă. Și tot la acel meci a reușit să facă o poză cu Cristiano Ronaldo.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: