Skip to content
Europa

Regiunile italiene pot redeschide barurile, restaurantele și hotelurile din 18 mai

facebook/TurismoItalia News
" "

Premierul italian Giuseppe Conte, într-o videoconferință cu liderii regiunilor italiene, le-a dat undă verde să redeschidă barurile, restaurantele, hotelurile și saloanele de coafor începând de luni, 18 mai

În următoarele zile, ministrul Speranza și Institutul Național de Asigurări împotriva accidentelor de muncă (INAIL) vă vor trimite protocoale pentru catering, servicii și activități legate de hoteluri și zone balneare”, a declarat premierul italian, potrivit Il Gazzettino.

" "

Premierul italian a mai spus că în prevedere „vor exista parametri pentru intervenția cu eventuale închideri teritoriale și locale, vom anunța redeschiderea anumitor activități, dar vom lăsa președinților posibilitatea de a integra propunerea noastră cu redeschideri ulterioare”. În final, premierul a mai explicat: „Suntem disponibili în mod coordonat să punem în aplicare solicitările primite de la Bonaccin”.

Premierul Conte a primit mesajul transmis de Regiuni. Cererile rezonabile ale Regiunilor au fost înțelese de Guvern. Regiunea Abruzzo este deschizătoare de drumuri, stabilind de o săptămână redeschiderea serviciilor pentru persoane din 18 mai. Ordonanța noastră nu numai că nu a fost contestată, dar acum este legitimată de Guvern. Nu suntem criminali, așa cum unii voiau să dea de înțeles”, spune președintele Regiunii Abruzzo, Marco Marsilio, informează hotnews.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *