Skip to content
Politică

Regretul lui Ponta la început de an școlar: Aș fi vrut sa fiu prezent

www.nineoclock.ro

Fostul premier al României, Victor Ponta, luni, pe pagina personală de Facebook, a postat un mesaj prin care își justifică absența de la festivitatea de deschidere a noului an școlar de la Liceul „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu.

Astfel, Ponta a susținut că  ”din pacate insa nu aveam cum, in mod fizic, sa fiu la ora 9 la ceremonia de deschidere a Anului Scolar la Targu Jiu si sa si ajung pana la ora 12 la Sectia 6 Politie Bucuresti (conform obligatiilor legale din controlul judiciar)”.

”Un nou An Scolar cat mai bun tuturor elevilor! Mult succes si lor si parintilor (stiu cat de mult muncesc alaturi de copii pentru a-i sprijini si supraveghea), multumiri tuturor profesorilor si personalului nedidactic – toti cei care isi fac datoria in ciuda nenumaratelor probleme!

As fi vrut sa fiu prezent, ca in fiecare an, la Targu Jiu – la Liceul „Tudor Vladimirescu”! Mai ales pentru ca ne-am tinut inca o data de cuvant si s-a finalizat in acest an instalatia moderna de incalzire a Liceului (de care aveau nevoie de peste 20 de ani)! Din pacate insa nu aveam cum, in mod fizic, sa fiu la ora 9 la ceremonia de deschidere a Anului Scolar la Targu Jiu si sa si ajung pana la ora 12 la Sectia 6 Politie Bucuresti (conform obligatiilor legale din controlul judiciar)!

Anul viitor va fi un an mai bun – iar eu nu voi mai lipsi de la aceste momente importante.

Update – Nu are nicio vina Politia pentru aceasta situatie (cum am vazut undeva in presa). Este o obligatie legala impusa de DNA Ploiesti pe care evident ca o respect”, a scris Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *