Skip to content
Politică

Regrupări în Parlament: Încă un deputat a trecut la PPU-sl, grupul umanist din PSD

Inquam Photos / George Calin

Continuă adeziunile unor parlamentari la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), formațiune apărută după topirea PC în ALDE și a cărei ideologie este promovată de Dan Voiculescu.

Deputatul clujean Steluța Cătăniciu, aleasă pe listele ALDE, s-a alăturat PPU-sl și va conduce filiala municipiului București a partidului. În ultima perioadă, relațiile dintre Steluța Cătăniciu și conducerea ALDE s-au răcit treptat.

" "

Steluța Cătăniciu, aflată acum la al doilea mandat de deputat, devine al șaptelea parlamentar al PPU (social-liberal) și se alătură Grupării Umaniste din Parlament, din care deja fac parte deputații Grațiela Gavrilescu, Alexandru Băișanu, Dorel Căprar, Andrei Gerea, Eugen Durbacă și senatorul Teodor Meleșcanu.

Săptămâna trecută, Alexandru Băișanu a spus că deputații din PPU-sl vor forma Gruparea Umanistă din grupul PSD. Deputații PPU-sl s-au afiliat PSD dar nu s-au înscris în acest partid.

" "

11 comentarii la “Regrupări în Parlament: Încă un deputat a trecut la PPU-sl, grupul umanist din PSD

  1. odata cu venirea doamnei catanociu a crescut si credibilitatea ppu si mai mult pentru ca este o persoana de marca si competenta.

  2. mie imi place de doamna steluta cataniciu este o femeie integra si serioasa si ma bucur ca a luat acesta decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *