Skip to content
Sport

Reguli draconice la Jocurile Olimpice de la Beijing. Organizatorii nu vor mai vinde bilete publicului larg

Twitter

Organizatorii Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing au anulat vânzarea biletelor către publicul larg, ca parte a restricţiilor stricte legate de Covid-19 în capitala chineză.

Organizatorii au spus anterior că nu vor exista spectatori din străinătate, dar au promis că vor permite accesul spectatorilor locali, relatează BBC, potrivit News.ro. Dar biletele vor fi acum distribuite doar „grupurilor de spectatori” invitate.

Jocurile Olimpice de iarnă sunt programate să se desfăşoare în perioada 4-20 februarie. Jocurile Paralimpice de iarnă urmează să înceapă la Beijing pe 4 martie. Spectatorii vor fi selectaţi prin organizaţii oficiale şi vor trebui să respecte măsurile stricte de combatere a coronavirusului.

Având în vedere situaţia actuală a pandemiei de Covid-19, pentru a asigura siguranţa tuturor participanţilor şi spectatorilor, s-a decis ca biletele să nu se mai vândă, ci să facă parte dintr-un program adaptat. care va invita grupuri de spectatori să fie prezenţi la faţa locului în timpul Jocurilor. Organizatorii se aşteaptă ca aceşti spectatori să respecte cu stricteţe măsurile anti-Covid-19 înainte, în timpul şi după fiecare eveniment, pentru a contribui la crearea unui mediu absolut sigur pentru sportivi„, a anunţat Comitetul Internaţional Olimpic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *