Skip to content
Politică

Reîncepe SCANDALUL Casei Regale! Monarhiștii, supărați că Margareta BOICOTEAZĂ cununia Principelui Nicolae! EXCLUSIV

Realitatea.net

PSnews.ro vă prezintă, în exclusivitate, scrisoarea deschisă pe care o veche monarhistă – am numit-o pe fosta profesoară Olga Andreescu (în vârstă de 87 de ani), care obișnuia să corespondeze în mod constant cu Majestatea Sa Regele Mihai I – o expediază în atenția Custodelui Coroanei, Margareta, și a Prințului-consort, Radu Duda, rugându-i să revină la sentimente mai bune și să participe la cununia religioasă a Principelui Nicolae și a Alinei-Maria Binder.

Cununia religioasă are loc duminică, la Biserica Sf. Ilie din Sinaia. Sfânta Taină a Cununiei  este săvârșită de IPS Calinic al Argeşului şi Muscelului, laolaltă cu un sobor de preoți. Slujba începe la 14.30 și poate fi urmărită pe un ecran amplu în fața bisericii.

”Alteței Sale Margareta, Custodele Coroanei,


Permiteți-mi să mă prezint. Sunt Olga Andreescu, locuiesc în Tulcea, oraș în care am avut privilegiul să primim de două ori vizita Regelui Mihai, după 1997. Începând cu anul 1991, am avut o constantă corespondență cu Majestatea Sa, sperând mereu de a-l vedea redobândindu-și statutul de Suveran al unei Românii renăscute. Speranța nu ni s-a împlinit, iar perspectivele succesorilor sunt incerte.

Ceea ce se întâmplă acum în Familia Regală ne îndurerează profund. Nu putem înțelege atitudinea ostilă a Custodelui Coroanei și a Prințului-consort față de Prințul Nicolae, care se bucură de o cotă înaltă de simpatie din partea românilor. Refuzul de a participa la cununia sa este un gest dur ce ne întristează și ne tulbură. Sunt destule cauze de dezbinare în societatea românească bulversată, azi în plus, o vrajbă în Familia Regală întreținută împotriva primului nepot al Regelui Mihai este greu de acceptat de către cei ce năzuiesc la viitorul monarhic al României.

A mai rămas puțin până la evenimentul așteptat, cu firești emoții, de cei doi tineri.
Vă rugăm insistent să reveniți la sentimente mai bune, în fond creștinești, pentru a nu risca pierderea afecțiunii din partea celor ce mai sunt convinși că monarhia salvează România.

Dumnezeu să ne lumineze să creăm printr-o nouă generație, mai curată, o altă soartă pentru Țara ‹pe care am împrumutat-o de la copiii noștri›.

Cu cele mai bune sentimente, prețuind Coroana României, îndrept un gând pios spre Cel ce ne veghează de SUS, preablândul nostru Rege Mihai.

Prof. Olga Andreescu”

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *