Skip to content
Politică

Firea, acuzație incendiară la adresa lui Petrache: „Sugera numirea de procurori”

Marian Petrache, Secretarul General al PNL, și Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al candidatului PSD la alegerile prezidențiale au redeschis vechiul război.

Problemele celor doi datează încă de pe vremea USL-ului. Incidentul din orașul Voluntari de astăzi, atunci când liberalii au fost atacați cu pietre și ouă, a făcut ca asperitățile dintre cei doi să ia amploare.

Incidentul a avut loc duminică dimineaţă, când membri de campanie ai lui Klaus Iohannis, din Voluntari, au mers să împartă afişe electorale. La un moment dat, aceştia susţin că au fost atacaţi cu ouă şi pietre pe o stradă din Voluntari de un grup care i-ar fi urmărit.

După ce Marian Petrache a reacționat afirmând că cere Inspectoratului Poliției Județene Ilfov prezentarea în cel mai scurt timp a rezultatelor anchetei desfășurate în urma acestor evenimente.

Gabriela Firea i-a răspuns lui Petrache:

„Referitor la solicitarea imperativă adresată Poliției județene de către Președintele CJ Ilfov, în legătura cu asa-zisele incidente care ar fi avut loc in orașul Voluntari, in campania electorală, afirm ca domnul președinte de CJ ar trebui sa se ocupe de problemele grave ale județului si sa-si schimbe modul neprofesionist si despotic in care manageriază CJ Ilfov. Dacă intervenția sa este in calitate politica, sunt total de acord cu demararea unei anchete din partea instituțiilor statului dar nu pentru ca dumnealui da ordin Poliției, AȘA cum dădea ordine si sugera numirea unor procurori, ci pentru ca ASA este firesc”, afirmă Firea.

„În același timp, dacă tot se cere urgență pentru un incident inventat de PNL Voluntari, pentru a se victimiza, adresam si noi rugamintea sa aflam care sunt rezultatele anchetei privind traseismul electoral de la alegerile europarlamentare, când PNL Ilfov a fost autorul celei mai mari actiuni de transportate a unor votanti din afara județului Ilfov:peste 28 ooo, record absolut pe intraga tara.

Chiar si asa, PNL Ilfov s-a aflat pe locul 2 in județ, dupa PSD, formatiune clasată pe locul 1. Dar scorul obținut de PNL la Ilfov a fost folosit, probabil, de președintele CJ, pentru a-si negocia postul de secretar general la nivel national, in echipa lui Johannis, asta dupa ce l-a trădat pe Crin Antonescu, al cărui director de campanie a fost.

Pentru ca au un candidat care nu reuseste sa răspundă cum a reușit sa cumpere din leafa de profesor 6 case, care ii considera ghinionisti pe profesorii care nu au atâtea imobile cat are el si care declara senin ca a investit in imobiliare, nu in educație copiilor, PNL inventeaza incidente, provoacă scandaluri, se ocupa cu diversiuni. Potrivit proverbului românesc : hotul striga hotii!”, a mai spus Gabriela Firea.

1 comentariu la “Firea, acuzație incendiară la adresa lui Petrache: „Sugera numirea de procurori”

  1. Dar normal ca sotul este un fel de Sfantu Pandele , nu ne povestesti cum a trimis 100 de autocare cu cetateni la Moastele Sf Parascheva ???

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *