Skip to content
Politică

Relocarea lui Mișa: ce i se ”pregătește” fostului șef al ANAF

Inquam Photos / George Călin

Un adevărat tsunami avea să se producă nu mai devreme de joi după-amiază, chiar la vârful ANAF: la cererea ministrului Finanțelor Eugen Teodorovici, premierul Viorica Dăncilă avea să îl înlocuiască pe Ionuț Mișa cu Mihaela Triculescu, despre care am scris într-un articol anterior și pe care îl puteți citi AICI

Însă, surse au dezvăluit pentru PSnews.ro că Mișa nu va rămâne ”pe dinafară”, astfel că i se pregătește relocarea chiar la conducerea Eximbank, banca de export-import a României, fie în funcția de președinte, fie în Board.

Ionuț Mișa a fost secretar de stat în Ministerul Finanțelor (în cabinetul Grindeanu) si Ministru de Finanțe ( în cabinetul Tudose) cu avizul SRI. În anul 2005 a fost numit şef al Administraţiei Finanţelor Publice Eforie, iar în 2009 a fost numit şeful Administraţiei Finanţelor Publice Constanţa.

În ANAF a fost şeful Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili în februarie 2013. De pe 28 martie 2018, Ionuț Mișa a fost președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *