Skip to content
Politică

Relu Fenechiu dezvăluie cine a decis candidatura lui Iohannis la prezidențiale și care este opinia sa despre actualul șef al PNL

Fostul vicepreședinte al PNL, Relu Fenechiu, a vorbit într-un interviu acordat celor de la ziaruldeiași.ro, despre cine a stat în spatele deciziei de promovare drept candidat la prezidențiale a lui Klaus Iohannis, dar și care este poziția sa privind personajul politic Klaus Iohannis.

”Decizia ca domnul Klaus Iohannis să fie candidatul PNL i-a aparţinut lui Crin Antonescu. Nu vom şti niciodată dacă a fost o alegere bună sau nu. Dacă va câştiga preşedinţia, toată lumea va spune că a fost o decizie bună, iar dacă o va pierde, vor fi unii care vor spune că, dacă ar fi candidat Crin Antonescu, ar fi câştigat”, a explicat fostul ministru al Transporturilor, Relu Feneciu.

" "
" "

Cu privire la viitorul PNL și percepția sa despre omul politic Klaus Iohannis, Fenechiu a răspuns cât se poate de tranșant, explicând ”că destrămarea USL nu a fost cea mai fericită alegere”, dar precizând în același timp că ”fuziunea cu PDL pentru realizarea unei forţe politice puternice şi unice de dreapta a fost o decizie înţeleaptă.”

”Pe Klaus Iohannis îl cunosc prea puţin pentru a face aprecieri cu privire la calităţile sale de lider politic. În puţinul timp în care am interacţionat, mi-a făcut o impresie foarte bună. Dacă nu m-am înşelat în privinţa lui, poate fi o soluţie de viitor.

Problema este că viitorul PNL nu se poate rezuma la Klaus Iohannis. Dumnealui, dacă ajunge sau nu preşedinte, rămâne o persoană cu o ţinută politică de prim rang. Problema cred că o reprezintă oamenii care sunt astăzi în prim-planul scenei liberale.

A trecut vremea când circul politic aducea voturi. „România lucrului bine făcut“ este un mesaj care se i se potriveşte lui Iohannis şi se potriveşte foarte bine şi liberalismului, dar în jurul lui trebuie să se găsească oameni care au realizat în viaţa lor lucruri bune şi să fie percepuţi ca atare, oameni care, prin ceea ce au făcut, să convingă că pot face în continuare treabă bună”, a mai explicat Relu Fenechiu în interviul acordat celor de la ziaruldeiași.ro.

1 comentariu la “Relu Fenechiu dezvăluie cine a decis candidatura lui Iohannis la prezidențiale și care este opinia sa despre actualul șef al PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *