Skip to content
Politică

Remaniera lui Toader, doar un mit? Dragnea: Eu îl susţin!

antena3.ro

Liderul PSD Liviu Dragnea spune că îl susţine în continuare pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, inclusiv în ceea ce priveşte revocarea procurorului general, Augustin Lazăr, procedura care, spune Dragnea, trebuie dusă la capăt. Dragnea a precizat că săptămâna viitoare ar urma să aibă loc o nouă şedinţă CEx pentru a discuta despre remaniere.

„Eu îl susţin”, a spus Dragnea, întrebat de jurnalişti despre Tudorel Toader, potrivit news.ro.

Întrebat de asemenea dacă procedura de revocare a procurorului general, Augustin Lazăr, ar trebui dusă la capăt, Dragnea a spus că da, pentru că lucrurile prezentate de ministrul Justiţiei sunt grave.

Dragnea a dat de înţeles că nu crede că procedura de revocare a procurorului a fost în vreun fel afectată de gafa ministrului privind soluţia de clasare dată de Cristian Lazăr.

„Din câte îmi aduc aminte, erau 20 de puncte acolo. Toate aceste chestiuni ar trebui lămurite. Fapta rămâne. Ce s-a întâmplat este realitate”, a răspuns liderul PSD.

Referitor la posibila remaniere a ministrului Justiţiei având în vedere că postul este asumat de PSD, Dragnea a spus că nu vede nicio problemă în faptul că social-democraţii îşi arată aprecierea faţă de un ministru ALDE.

„Este postul PSD-ului. E gestionat de PSD. Despre fiecare ministru se va discuta în CEx. Eu nu am văzut o poziţie publică la ALDE că domnul Toader este asumat de ALDE. Şi domnul Tăriceanu a spus că e postul PSD şi PSD poate să îşi exprime aprecierea faţă de un ministru ALDE. Domnul Meleşcanu, de exemplu”, a explicat Dragnea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *