Skip to content
Politică

Remanierea pică într-o joi: Dragnea și Grindeanu trec la analiză, Tăriceanu ignorat!

antena3.ro

Povestea remanierii guvernului Grindeanu revine pe tapet, după ce președintele PSD Liviu Dragnea și premierul au discutat marți, 23 mai, pe această temă.

Intenția de a înlocui câțiva miniștri ai cabinetului Grindeanu a fost exprimată de Dragnea mai multe ori în ultimele săptămâni, însă, de fiecare dată, liderul social-democraților s-a izbit de refuzul lui Sorin Grindeanu de a schimba actuala echipă a Executivului.

În cele din urmaă, cei doi par să fi ajuns la un compromis, premierul PSD anunțând că, în a doua jumătate a acestei săptămâni, fiecare minister în parte va fi supus unei analize minuțioase.

„O să vedem în a doua parte a săptămânii și o să analizăm, așa cum v-a spus și domnul președinte Dragnea, fiecare minister în parte și o să vedeți deciziile în mod sigur”, a precizat Grindeanu, citat de Agerpres.

De cealaltă parte, Liviu Dragnea a anunțat că zilele următoare are de gând să organizeze o întâlnire a colaiției de guvernământ PSD-ALDE, chiar dacă președintele formațiunii aliate, Călin Popescu Tăriceanu, nu are o idee foarte clară despre subiect. Conform spuselor lui Dragnea, la începutul săptămânii, Tăriceanu a fost informat despre o posibilă remaniere „Așa, tangențial. Am discutat altceva cu domnul Tăriceanu”.

Printre miniștrii care ar putea pica sub securea remanierii se numără Lia Olguța Vasilescu (PSD), Toma Petcu (ALDE), Viorel Ștefan (PSD) și Tudorel Toader (PSD).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *