Skip to content
Politică Video

Remus Borza desființează acuzațiile aduse lui Dragnea: Dosarele acestuia sunt o făcătură! EXCLUSIV

Deputatul Remus Burza a fost invitatul celei mai recente ediții a emisiunii Puterea Știrilor, moderată de redactorul-șef PSnews.ro, Marinela Angheluș.

Printre temele discutate a fost și cea a PSD în contextul disputelor recente din cadrul formațiunii politice social-democrate. Întrebat cine a ieșit câștigător din disputa politică din PSD, Remus Borza transmite că Dragnea a reușit, dar pe zi ce trece puterea lui este într-un declin din ce în ce mai avansat.

Mai mult, deputatul transmite că președintele PSD nu este totuși mai rău și mai corupt decât alți lideri politici din România, iar dosarele lui Dragnea sunt o făcătură, acesta fiind în acest moment nevinovat, iar de fapt șeful formațiunii social-democrate reprezintă ținta lui Klaus Iohannis, al serviciilor secrete, al cancelariilor, al #Rezist. Remus Borza mai transmite că oricine ar fi președinte PSD ar avea aceeași opoziție precum Dragnea.

Redăm o parte din declarațiile făcute de deputatul Remus Borza:

„Aparent cred că a ieșit Dragnea, dar nici acesta nu mai este ce a fost odată și cu fiecare zi care trece va fi din ce în ce mai puțin. Sunt numărate zilele. Mie îmi pare rău. Încerc un sentiment de compasiune pentru un om care nu este mai rău decât ceilalți. Asta nu voi accepta niciodată și mă refer la această campanie de demonizare a adversarilor politici. Să fie clar. Dragnea nu este mai rău, nici mai corupt decât orice alt lider politic de pe zona de dreapta, că vorbim despre Blaga, despre Orban, Falcă, de Iohannis, de cine doriți dvs. Dragnea nu a fost dovedit în instanță ca om corupt. A, sigur că avem o suspiciune rezonabilă că nu putea să aibă palate, avioane din leafa lui pentru că toată viața a fost bugetar, din 1996 când a fost prefect. Dar și pe ceilalți îi vedem că au cam la fel și tot la bugetari au fost, Blaga, Videanu. Toți au furat. Nu s-au făcut averea asta dintr-un salariu de 500 de dolari, 1000 de dolari. E vorba la români care spune hoțul neprins, negustor cinstit. 

Dragnea este la fel de onorabil ca orice alt lider politic. Trebuie să înțeleagă și activul de bază și ceilalți lideri ai PSD că de fapt atacul la Dragnea este unul la PSD. Bun. Am înțeles. Dragnea este pe făraș. O să vină mâine Sfântul Duh, dar a doua zi Sfântul Duh va fi inamicul public numărul 1 al Președintelui, al serviciilor secrete, al cancelariilor, al #Rezist, al cine vreți dvs. Mazilirea lui Dragnea va însemna și disoluția PSD. Imediat ce Dragnea va fi executat, se va deschide un război teribil în PSD, unul fratricid în partid pentru succesiune și urmează 2 ani electorali. 

Dragnea este victima unui sistem opresiv. Dosarele lui Dragnea sunt o făcătură, o aberație. În orice țară din lumea asta un lider politic își mobilizează activul de partid, propriul electorat, să se ducă la vot și să îndemne să se voteze pentru. împotriva unei idei. Evident că Dragnea este nevinovat. Astea nu sunt dosare. Eu am terminat dreptul în 1995. Am făcut parte din acea promoție de aur a Universității București. Evident că astea nu sunt dosare, cel cu referendumul sau ăsta mai nou cu angajările fictive de la Teleorman. Nu sunt eu avocatul lui Dragnea. 

Important este că și Dragnea și Tăriceanu încearcă să lupte cu acest sistem ticăloșit, a declarat Remus Borza la emisiunea Puterea Știrilor.

Urmăriți secvența video începând cu momentul 18:00 până la 35:40

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *