Skip to content
Puterea Știrilor Video

Remus Borza, după ce a fost demis de la Guvern: A fost o manipulare ordinară a acoperiților și ignoranților din anturajul premierului

Remus Borza

Deputatul Remus Borza, numit săptămâna trecută consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă pe probleme economice, reformă şi fiscalitate, și demis la câteva zile după numire, a fost invitat în studioul ”Puterea Știrilor”, unde a vorbit despre cum a aflat de faptul că nu o să mai facă parte din echipa de consilieri ai șefei Executivului.

Remus Borza: A fost o mistificare a unui interviu pe care l-am dat celor de la Antena 3

Astfel, Borza a declarat la Puterea Știrilor că premierul nu i-a oferit nicio explicație pentru demiterea lui și că a aflat duminică, din presă, că va fi înlăturat din funcție. Totodată, deputatul a susținut că motivele demiterii sale sunt rezultatul unei ”manipulări ordinare” a ”acoperiților și ignoranților din anturajul premierului”.

Nu mi-a oferit nicio explicație doamna Viorica Dăncilă. Am aflat duminică din presă. Aici a fost o manipulare ordinară. Acoperiții și ignoranții din anturajul premierului și-au făcut datoria și de data aceasta. Au inflamat presa și opinia publică că Borza vrea să dea afară 800.000 de bugetari. Evident că nu am făcut niciodată o astfel de afirmație. Nu m-a luat nimeni de pe drumuri. Sunt un băiat care are niște școli, un doctorat, și care în vreo 25 de ani de activitate a demonstrat că e un om lucid, responsabil, care face și lucruri. A fost o mistificare a unui interviu pe care l-am dat celor de la Antena 3. Am pus pe blog înregistrarea audio și transcriptul, pentru că a fost un interviu telefonic. Nicăieri nu vorbeam de a ideea de a concedia 800.000 de bugetari.

Probabil că a fost un plan. Unii, știind cum gândesc și mai ales cum acționez, au zis: <<Ăsta prinde rădăcini aici la Guvern, nu o să mai avem noi influență, loc să ne manifestăm. E periculos, ia mai bine să-i rupem noi gâtul acum>>, a declarat Remus Borza, la Puterea Știrilor.

1 comentariu la “Remus Borza, după ce a fost demis de la Guvern: A fost o manipulare ordinară a acoperiților și ignoranților din anturajul premierului

  1. Ba nu, domnulei, chiar trebuie concediați 50% dintre bugetari (în afară de medici, profesori, militari, politisti). Iar ceilalți 50% trebuiasc testați la sânge dacă corespund profesional, în paralel cu informatizarea rapida a tuturor instituțiilor statului. Iar cei care vor rămâne pe dinafară, în construcții, în agricultură, adica la munga lenesi lor. Ați frecat-o dealul. Ajunge, mai și munciți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *