Skip to content
Politică

Remus Borza, mesaj legat de referendum: Cuplul heterosexual are acel har Divin de a procrea! EXCLUSIV

Deputatul Remus Burza a fost invitatul celei mai recente ediții a emisiunii Puterea Știrilor, moderată de redactorul-șef PSnews.ro, Marinela Angheluș.

Printre temele discutate a fost și cea a referendumului pentru familie, care va avea loc în perioada 6-7 octombrie. Remus Borza subliniază că va merge la vot și va vota Da, dar transmite că tema acestui referendum este una falsă întrucât România are alte priorități în acest moment, cum ar fi investițiile în școli, spitale, drumuri. Mai mult, deputatul atrage atenția asupra referendumului din 2009, fiind necesară aplicarea rezultatului acestuia care prevede reducerea numărului parlamentarilor la 300 și un Parlament unicameral.

Redăm în cele ce urmează o parte din declarațiile lui Remus Borza:

„Sigur că merg. Este o temă falsă totuși, o fumigenă. Nu putem dormim nu-i așa, avem insomnii, coșmaruri, legat de cum este definită familia sau căsătoria. Constituția noastră din 1991 era liberală, chiar libertină și vizionară. Atunci nu prea erau cuplurile gay în 1991. Erau într-o totală discreție. Sigur, România este o țară conservatoare, tradiționalistă, iar Biserica din păcate are un rol mult prea mare în societatea românească și nu neapărat pozitiv. Pe acest prozelitism agresiv al BOR din ultimii ani de zile o să ajungem să avem la fiecare colț câte o Biserică și aici avem o problemă. România are nevoie de spitale, școli, drumuri pe când noi am construit 14 mii de Biserici după 90. Nu am construit nicio școală. Am închis 11 mii de școli. Nu am construit niciun spital nou. Am închis 69 de spitale. O medie rezonabilă ar fi de 10 milioane de euro pe Biserică. S-ar fi construit multe școli, spitale, mii de km de drum. 

Per total, suntem o țară ortodoxă, creștină și nu putem vedea altfel, nimeni cu scaun la cap, căsătoria decât ca reuniunea firească, biologică dintre un bărbat și o femeie. Acel cuplu heterosexual are acel har Divin de a procrea. Voi vota Da, evident. Însă, repet că este o temă falsă. Mai relevantă era aplicarea referendumului din 2009 cu 300 de parlamentari și Parlament Unicameral! De asemenea, adoptarea monedei unice europene. 

Totuși, dacă tot se face acest referendum, nu pot să îl boicotez”, a declarat Remus Borza la emisiunea Puterea Știrilor.

Urmăriți secvența video începând cu momentul 35:40 până la final

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *