Skip to content
Politică

Remus Borza spune că a fost demis în urma unui Fake News

Fostul consilier al premierului pe probleme economice, Remus Borza, acuză faptul că a fost demis de Viorica Dăncilă după ce presa a trunchiat un interviu.

Borza a publica pe site-ul său un articol intitulat “Fake news-ul din spatele demiterii lui Borza” în care prezintă interviul acordat unei jurnaliste de la Antena 3, în care nu a afirmat că ar vrea să concedieze 800.000 de bugetari, aşa cum s-a speculat.

Dragi prieteni, vă rog sa parcurgeți transcriptul interviului pe care l-am acordat joi jurnalistei Luciana Cocoş și care a fost difuzat, parțial si trunchiat, sâmbătă dimineața de Antena 3. Pupincuristii, populiştii, acoperiții și ignoranții și-au făcut datoria și de data asta. Au urlat ca din gura de șarpe, mistificand adevarul și manipuland opinia publica, că vreau să concediez 800.000 de bugetari!!! Premierul țării fără sa citească, fără sa clipească, fără sa-mi ceară o explicație mă demite. Reforma țării și a PSD e pe mâini bune”, a scris Borza.

Pasajul din interviu în care Borza răspunde unei întrebări legate de reduceri de personal în rândul bugetarilor: “Și acum, chiar o ultimă întrebare, că mă leg de ceea ce ați spus mai devreme de instituțiile hipergonflate. Ne așteptăm la reduceri de personal?

Nu, nu. Nu am vorbit niciodată de reduceri de personal, să plece 100, 1.000 sau 100.000 de bugetari. Eu am vorbit de o nouă regândire, așezare, de o nouă arhitectură instituțională”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *