Skip to content
Puterea Știrilor Video

Remus Borza: Sunt membru PSD, dar nu pentru mult timp. Am ajuns la concluzia că țara asta nu se mai face bine

psnews.ro

Deputatul Remus Borza, fost consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă pe probleme econimice, reformă și fiscalitate, a fost cel mai recent invitat al ediției video ”Puterea Știrilor”.

„Am ajuns la concluzia că țara asta nu se mai face bine și atunci nu are sens să îmi pierd vremea cu unii sau cu alții”

În cadrul interviului video, Remus Borza, recent înscris în PSD, a anunțat că nu va mai rămâne pentru mult timp în partid, reiterând ideea potrivit căreia nu își dorește încă un mandat de parlamentar.

„Sunt membru PSD, dar nu pentru mult timp. Și în discuțiile cu premierul, și în discuțiile cu Marcel Ciolacu – ei m-au chemat, nu m-am dus eu, n-am cerut nicio funcție, nici în Parlament – am spus-o nu acum că m-a dat Dăncilă afară din Guvern, am spus-o și la Psnews.ro și o spun de vreo 2 ani de zile: eu nu intenționez să mai candidez pentru un nou mandat de parlamentar la anul.

Am ajuns la concluzia că țara asta nu se mai face bine și atunci nu are sens să îmi pierd vremea cu unii sau cu alții. Atât timp cât mai am mandatul acesta nu pot să le trădez încrederea celor care m-au votat. Rămân pe baricade. din punctul meu de vedere, orice partid este onorabil. M-am dus la PSD ca un gest de solidaritate față de un partid care a făcut și lucruri bune(…)”, a declarat deputatul Remus Borza, la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *