Skip to content
Politică

Remus Ștefureac, director INSCOP Research, confirmă ascensiunea AUR: A devenit al treilea partid din România

Facebook/Remus Ștefureac
" "

Remus Ştefureac, directorul Inscop Research, afirmă, într-o postare pe Facebook, că AUR a devenit, din februarie, al treilea partid din România în ceea ce privește intenția de vot. El susține că alegătorii ar putea „da peste cap” toate socotelile și calculele USR-PLUS și ale coaliției.

Începând din februarie 2021, AUR este al treilea partid din Romania in ceea ce priveste intentia de vot, aproape dublandu-si scorul obtinut la alegerile din urma cu 4 luni. Sunt tare curios cum vor arata cifrele peste o luna, dupa ispravile politice recente.

" "
" "

Nu stiu care sunt calculele USR-PLUS, nu stiu care sunt calculele prin coalitie, dar s-ar putea ca alegatorii sa le dea peste cap toate socotelile. Slava Domnului ca nu avem alegeri in curand ar spune unii, dar fereasca Sfantu` de furia populara ar spune altii. Mai ales in perioade fertile pentru populism, manipulare si demagogie. In unele momente e chiar greu sa fii la guvernare, dar fuga de raspundere si asumare e un pacat capital pentru orice politician/partid. Tara se afla in pandemie si trebuie sa fie guvernata responsabil pentru a avea o sansa de a iesi cu bine din incercare. Pana la urma, niciun politician/ministru nu este mai presus de interesul public si binele comun„, menționează Ștefureac.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *