Skip to content
Politică

Remus Ștefureac, director INSCOP Research, confirmă ascensiunea AUR: A devenit al treilea partid din România

Facebook/Remus Ștefureac

Remus Ştefureac, directorul Inscop Research, afirmă, într-o postare pe Facebook, că AUR a devenit, din februarie, al treilea partid din România în ceea ce privește intenția de vot. El susține că alegătorii ar putea „da peste cap” toate socotelile și calculele USR-PLUS și ale coaliției.

Începând din februarie 2021, AUR este al treilea partid din Romania in ceea ce priveste intentia de vot, aproape dublandu-si scorul obtinut la alegerile din urma cu 4 luni. Sunt tare curios cum vor arata cifrele peste o luna, dupa ispravile politice recente.

Nu stiu care sunt calculele USR-PLUS, nu stiu care sunt calculele prin coalitie, dar s-ar putea ca alegatorii sa le dea peste cap toate socotelile. Slava Domnului ca nu avem alegeri in curand ar spune unii, dar fereasca Sfantu` de furia populara ar spune altii. Mai ales in perioade fertile pentru populism, manipulare si demagogie. In unele momente e chiar greu sa fii la guvernare, dar fuga de raspundere si asumare e un pacat capital pentru orice politician/partid. Tara se afla in pandemie si trebuie sa fie guvernata responsabil pentru a avea o sansa de a iesi cu bine din incercare. Pana la urma, niciun politician/ministru nu este mai presus de interesul public si binele comun„, menționează Ștefureac.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *