Skip to content
Politică

Renate Weber, despre reacţia lui Ponta în cazul Hrebenciuc: Capacitatea de dedublare a premierului Ponta este fantastică

Europarlamentarul Renate Weber a comentat, în cadrul unei emisiunii, reacţia premierului Victor Ponta atunci când a fost întrebat despre solicitarea DNA de a primi aviz din partea Camerei Deputaţilor pentru arestarea lui Viorel Hrebenciuc, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri.

Capacitatea de dedublare a premierului Ponta este fantastică. Câteodată, îl bănuiesc de personalitate multiplă. Ba e premier, ba e preşedinte de partid, ba e deputat şi de fiecare dată ia decizii care se bat cap in cap”, a spus Renate Weber, informează antena3.ro.

Ca prim-ministru, e foarte firesc să nu comenteze. Dar nu poate să spună ca şi cum nu-l interesează. Cum să nu-l intereseze? Este preşedintele unui partid care are majoritatea în Parlament, iar domnul Hrebenciuc este unul dintre liderii acestui partid”, a adăugat europarlamentarul.

Întrebat cum comentează solicitarea DNA în privinţa lui Hrebenciuc, Victor Ponta a răspuns: „Eu mă ocup cu Guvernul. Eu cu Guvernul, dânşii cu Justiţia. Să nu încurcăm lucrurile”.

În acelaşi timp, Renate Weber a ţinut să precizeze că se observă „o grabă pentru arestarea domnului Hrebenciuc”, însă a recunoscut că „faptul că începe să se facă un pic de curăţenie” în cazul retrocedărilor „nu este rău deloc. Dimpotrivă”.

3 comentarii la “Renate Weber, despre reacţia lui Ponta în cazul Hrebenciuc: Capacitatea de dedublare a premierului Ponta este fantastică

  1. Stimata , doamna WEBER—asta cu capacitatea de dedublare –pusa in gura dumneavoastra –suna ca DRACU . Traseul dumneavostra politic de pupat poala popii—ar trebui sa va faca mai rezervata in declaratii .Dupa o atenta analiza s-ar putea sa descoperim o asemanare izbitoare intre domnia voastra si CRISTIAN PREDA—-doua linii paralele care se unesc la COTROCENI .

  2. Ce bun era USL—Ce bun era ANTONESCU—Ce bun era ALDE—Ce bun era PONTA—–ce bine era consilier la COTROCENI ——CAPACITATE DE DEDUBLARE——

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *