Renault Group anunţă un plan de transformare a sistemului său industrial

renault scenic
foto: Facebook

Renault Group anunţă un plan de transformare a sistemului său industrial, iar astfel costurile per vehicul ar urma să scadă până în 2027 cu 30% pentru vehiculele termice şi cu 50% pentru vehiculele electrice.Renault Group anunţă, prin comunicat de presă, lansarea unui plan de transformare profundă a sistemului său industrial.

“Acesta susţine etapa de Revoluţie a planului strategic Renaulution, etapă care îşi propune să transforme Renault Group într-o companie auto de nouă generaţie (Next Gen). Astfel, costurile industriale per vehicul ar urma să scadă până în 2027 cu 30% pentru vehiculele termice şi cu 50% pentru vehiculele electrice. Planul va contribui, de asemenea, la reducerea timpului de dezvoltare a vehiculelor de la trei la doi ani. Grupul trece astfel la o treaptă superioară de viteză şi îşi stabileşte obiective ambiţioase”, se arată în comunicatul Renault Group.

Thierry Charvet, Chief Industry & Quality Officer, Renault Group, explică în ce va consta acest plan.

“Re- Industry este un plan de transformare la 360°. Ne propunem să profităm de punctele noastre forte, să facem mult mai repede ceea ce facem deja bine, să îmbunătăţim şi să reinventăm întregul nostru sistem industrial. Această transformare a industriei îşi propune să facă sistemul nostru mai agil, mai bun, mai competitiv, ceea ce ne va permite, de asemenea, să răspundem mai rapid aşteptărilor clienţilor noştri”, a declarat Thierry Charvet.

Renault Group precizează că are atuuri solide pentru a aborda punctul de cotitură istoric pe care îl trăieşte industria auto.

“Rezultatele de calitate ale Grupului au înregistrat progrese remarcabile, cu un nivel de fiabilitate a vehiculelor care s-a triplat în doi ani, ceea ce le plasează la cele mai bune niveluri. Uzinele sale apar în mod regulat în fruntea clasamentului Harbour Report™, un studiu independent de referinţă în industria auto din întreaga lume şi care permite compararea productivităţii site-urilor industriale. Renault Group se află în top 3 al producătorilor mondiali în ceea ce priveşte performanţa energetică şi emisiile industriale de CO2. Grupul a fost primul producător care a adoptat un Metaverse industrial şi intenţionează să rămână în avangarda domeniului prin accelerarea în continuare a digitalizării sistemului său industrial şi prin consolidarea abilităţilor echipelor sale”, au transmis reprezentanţii Renault Group.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL