Skip to content
Politică

Renovezi? Ce trebuie să știi despre instalațiile sanitare

paginadepublicitate.ro

Dacă ești în plin proces de construire sau renovare, instalația sanitară este o încercare prin care trebuie să treci. Vrem întotdeaua confortul maxim și utilitățile să funcționeze corespunzător. Nu e o tragedie, dar avem bineînțeles un discofort când robinetul de la bucatarie nu mai functionează sau picură, chiuveta e ciobită sau dușul este stricat.

Instalația sanitară la o casa trebuie detaliată în planul de arhitectură al casei, ulterior urmând un al doilea plan, realizat de un specialist, pe baza căruia instalația se va realiza efectiv.

PSnews a consultat specialiștii ProServ și îți arată câteva sfaturi pe care trebuie sale iei în calcul când ajungi la acest hop: instalatia sanitară la o casă.

  • Atunci când vrei să-ți amenajezi inteligent baia, racordurile de apă și canalizare îți impun niște limite, mai mult sau mai puțin strcte, în functie de modificarile structurale pe care dorești să le realizezi. Poți alege un singur perete pentru instalațiile sanitare, fiind cea mai întâlnită opțiune pentru că nu presupune interventii speciale în ceea ce privește racordurile de apă și canalizare.

Tot pentru baie, poți alege doi pereți pentru instalațiile sanitare, dacă ai spațiu generos sau trei pereți, fiind o soluție interesantă și foarte practică pentru băile cu spațiu mare.

  • E importat de știut că instalatiile sanitare se bazează pe principii fizice elementare, precum gravitația, principiul vaselor comunicante, presiunea. Trebuie să îți pui la punct un plan care ține seama de aceste detalii. Astfel, tot procesul te poate scuti de costuri suplimentare.
  • Stabilește dacă ai nevoie de una sau de două surse pentru înclăzirea apei.
  • Alege țevi de calitate, flexibile.
  • Apa rece poate proveni din rețeaua stradală sau dintr-un puț forat de adâncime. Dacă optezi pentru un puț, vei avea nevoie de un hidrofor, pentru că functionează pe sistemul presiunii.
  • Ai grijă să întreții instalațiile sanitare cum trebuie pentru a evita reparațiile. În general, instalațiile sanitare neîntretinute au nevoie mai des de recondiționare.

Pentru astfel de servicii poți apela oricând la ProServ. În cadrul Departamentului de întretinere și reparații clădiri si instalatii, compania confectii metalice si  execută lucrări de lacătușerie, tâmplarie, instalații sanitare, instalații de termoficare și instalații electrice.

Pentru mai multe detalii, consultați site-ul ProServ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *