Skip to content
Showbiz

Renumita vloggeriță de rețete culinare, Jamila, a avut coronavirus: Nu îi tratați pe bolnavi ca pe niște ciumați

facebook

Una dintre cele mai cunoscute vloggerițe de rețete culinare din România, Jamila, pe numele său Geanina Staicu-Avram, anunţat că a fost infectată cu Covid-19 şi că şi-ar dori ca oamenii să nu-I mai privească pe bolnavi „ca pe niște ciumați”.

Oricine se poate infecta, iar virusul nu alege. Nu ii tratati pe bolnavii de Covid ca pe niste ciumati pentru ca nu e cazul. Dupa 14 zile nu mai sunt contagiosi, deci nu mai pot infecta alti oameni. Apoi am vrut sa spun pentru ca am vazut ca multi iau in ras acest virus si ca mult mai multi nici macar nu cred in el. As vrea doar sa constientizam ca virusul exista, ca putem face forme mai usoare sau mai grave (in cazul nostru au fost usoare) si ca cel mai rau, ii putem infecta si pe cei pe care ii iubim si care pot avea alte boli care le-ar pune in pericol sanatatea”, a scris Jamila pe pagina sa de Facebook.

Ea a afirmat că la aflarea diagnosticului a fost speriată: „A urmat apoi o cursa cu obstacole intre telefoane la DSP, controlul zilnic al politiei locale, carantinare pentru sotul si copiii mei, izolare pentru mine. Imi sarea inima din piept cand vedeam pe ecranul telefonului apel de la un numar de fixȚ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *