Skip to content
Politică

Replică acidă din ACL pentru Olguța Vasilescu

Prim-vicepreşedintele ACL Cătălin Predoiu speră ca „deciziile în PSD să nu le ia oameni care nu au în cap decât războaie civile, violenţe şi alte lucruri de genul ăsta”, afirmând că „vremurile cu mineri şi bâte au trecut”. Predoiu a comentat astfel afirmațiile vicepreședintelui PSD Liga Olguța Vasilescu, cu privire la manifestațiile de stradă de sâmbătă seara, în care a ironizat transmisiunile televizate pentru doar „2.000 de inși”.

„Sper ca deciziile în PSD să nu le ia oameni care nu au în cap decât războaie civile, violențe și alte lucruri de genul ăsta. România trebuie să dea dovadă că este o democrație în Europa și să nu mai dea prilejul Guvernul să se vorbească de două lucruri. Manipularea votului, încălcarea drepturilor constituționale ale cetățenilor și violențe. Credeam că am depășit acest moment. Eu credeam că vremurile cu minerii și cu bâte au trecut, suntem totuși în Uniunea Europeană de atâția ani și aceste două probleme păreau rezolvate: vot liber, corect, și absența violențelor”, a declarat prim-vicepreşedintele ACL, duminică, potrivit Mediafax.

Vicepreşedintele PSD Lia Vasilescu a scris pe Facebook despre „delirul televiziunilor că au ieşit 2000 de inşi în stradă”, într-o reacţie ironică faţă de protestele de sâmbătă, întrebându-se dacă este nevoie de „război civil” sau îl convinge „cineva pe mutu’ Iohannis „să iasă la dezbatere”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *