Skip to content
Politică

Replică dură din PSD: „Propunerea lui Băsescu e TÂMPITĂ”

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu spune că propunerea lui Traian Băsescu privind dezbaterea de la Cotroceni este „una tâmpită”.

„(Propunerea – n.r.) este una tâmpită. Vorbeam de lucruri serioase, Palatul Cotroceni nu e al lui, al familie lui, e al românilor. Confruntarea la Cotroceni e o prostie, el (Traian Băsescu – n.r.) e ultimul om care poate propune aşa ceva.

Luăm în considerare orice fel de propunere. Deocamdată le-am luat pe cele de la patru televiziuni, la care Klaus Iohannis a refuzat să participe”, a declarat Codrin Ştefănescu la Digi24.

Propunerea preşedintelui ca dezbaterea între candidaţii la prezidenţiale să se desfăşoare la Palatul Cotroceni este dovada faptului că „echipa Băsescu-Iohannis vrea spectacol nu dezbatere”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea.

„Iohannis fuge de invitaţia televiziunilor. Ca de obicei, Băsescu îl ajută pe Iohannis, pentru că el e omul lui. Ne-am săturat de scandalul lui Băsescu din ultimii zece ani. Televiziunile sunt cele mai serioase.Îl aşteptăm pe Klaus Iohannis la tv de luni seara încolo”, a spus Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *