Skip to content
Politică

Replica fulgerătoare a lui Ponta pentru Iohannis, după ce acesta a spus că își dorește un alt Guvern

" "

În cadrul unui interviu acordat celor de la Realitatea TV, Klaus Iohannis a precizat tranșant că își dorește un alt Guvern, format de PNL și cu Cătălin Predoiu în poziția de șef al executivului.

„Asta nu inseamna ca nu doresc un Guvern cu care am aceleasi principii, acelasi mod de a vedea lucrurile.

" "
" "

Acest Guvern a fost aici cand am devenit presedinte. Nici nu i-am ales, nici nu ii resping institutional, pentru ca nu este treaba presedintelui sa ii respinga. Dar cu acest Guvern nu vad cum sa pun in practica programul meu pentru o Romanie puternica in urmatorii 10 ani”, a punctat Iohannis la Realitatea tv.

Replica fulgerătoare a lui Ponta pentru Iohannis, după ce acesta a spus că își dorește un alt Guvern

Pornind de la acest aspect, Ponta a oferit o replică voalată, precizând că actualul program de guvernare, girat de electorat în 2012, este cea mai bună variantă pentru România anului 2015 și 2016.

„PSD‬ trebuie să aibă grijă de electoratul tradiţional, dar trebuie să fie totodată un partid de centru, pro business, pro oameni tineri. Guvernul pe care îl conduc este un guvern social-liberal şi a îndeplinit programul USL în proporţie de 80%. Cred că pentru 2015 şi 2016 programul nostru este cea mai bună variantă pentru România”, a scris Victor Ponta contul de Facebook.

ponta facebook

 

 

foto: agerpres.ro

4 comentarii la “Replica fulgerătoare a lui Ponta pentru Iohannis, după ce acesta a spus că își dorește un alt Guvern

  1. Iohannis nu intelege ca a fost votat de oameni ca sa aduca pacea si linistea, sa scapam de nebunia in care ne-a bagat basescu? NU mai vrem confruntari, dosare politice, rafuieli prin kovesi, vrem si noi pace si liniste. NU INTELEGETI???

    1. Ioane nu vrea sa inteleaga omul iohanis tre sa indeplineasca dorinta celor care lau sustinut ca multi liberati au uitat ca a fost in USL .tu nu vezi ca ei VOR la guvernare dar dece nu publuica programul de guvetnare

  2. Presedintele crea guver nou .ptr interesele celor care lau sustinut .nu a poporului .care lau sustinut mai are ceca de furat din ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *