Skip to content
Politică

Replica lui Ponta după criticile lui Iohannis, de ieri. Întâlnire de gradul zero între premier și Președinte

Vineri, președintele Klaus Iohannis a lansat mai multe critici la adresa premierului Victor Ponta, pe tema plecarii sale în țările arabe, dar și pe tema cardului de sănătate.

În acest context, premierul Ponta a transmis sâmbătă, la Târgoviște, că nu dorește să se întoarcă pe vreamea lui Traian Băsescu , cu ceartă în public, punctând că va discuta cu Președintele Iohannis și vor rezolva lucrurile.

Acesta a punctat că se va întâlni cu Președintele la ora 13.00, la Palatul Cotroceni.

 „Nu vreau sa ne intoarcem la vremea lui Basescu, cu cearta in public, discutam si rezolvăm toate lucrurile. Peste o ora, la Cotroceni ( n.r. intrebat la ora 12.00 când se va întâlni cu Președintele Iohannis, premierul a răspuns că pste o oră, deci la ora 13.00), discutam intotdeauna si dialogam.

Cardul de sanătate este un proiect vechi, am lucrat foarte bine cu dl. Busoi, cu dl. Ciurchea, cu SRI, CU STS si va insemna următorul lucru: cel putin 300 de milioane de euro vom face economii, care vor ramane tot la sanatate. Cat voi fi premier, pana in 2016, dupa 2016, evaziunea fiscală trebuie combatuta si indiferente de lobbyul si de propaganda impotrivă,  sunt hotărât sa duc aceasta batalie la bun sfarsit”, a declarat premierul Ponta.

Totodată, Ponta a lansat și o ironie privind cele declarate de Klaus Iohannis vineri, și a precizat că i se mai întâmplă să meragă de capul lui la Strasbourg și Bruxelles.

 „Toate lumea ne trateaza ca pe europeni, nu doar cand merg eu la Strasbourg sau la Bruxelles. Mi se mai intampla sa merg de capul meu pe acolo”, a transmis Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *