Skip to content
Știri locale Timiș

Reprezentanții mediului de afaceri din Timişoara cer demisia primarului Fritz

Facebook

Din ce în ce mai mulți reprezentanți ai mediului de afaceri din Timișoara cer demisia primarului orașului, Dominic Fritz. Ultimul care și-a exprimat un astfel de punct de vedere este Dan Dinu, fostul finanțator al echipei de rugby, Timișoara Saracens, scrie editiadetimis.ro.

Într-o postare pe una dintre site-urile de socializare, omul de afaceri timișorean, Dan Dinu îi adresează o scrisoare deschisă primarului Timișoarei, Dominic Fritz. În text, Dan Dinu își exprimă dezamăgirea pentru modul în care Fritz reprezintă Timișoara. Redăm textul integral:

Draga Dominic,

La alegerile din toamna anului trecut, te-am votat cu doua maini si plin de speranta ca in mica noastra urbe, se va schimba ceva.Te-am votat pentru ca erai neamt si eu am crescut intr-o familie de nemti, ca sa invat limba germana. La ei in casa am invatat ce inseamna disciplina, seriozitatea dar mai ales bunul simt.Din pacate, in perioada de cand te-ai instalat in fotoliut PMT, nu s-a observat mare lucru, adica as zice nimic. Credeam ca vei veni cu o echipa, o echipa pe care nu o ai.Marii primari, au reusit sa-si puna amprenta asupra oraselor, prin arhitecti vizionari. Ca sa dezvolti un oras, ai nevoie de un arhitect bun si care sa fluidizeze eliberarea autorizatiilor de constructie, nu sa stai un an dupa o AC.Dar ca tot am vorbit de echipa. Echipa trebuie sa aiba un lider. Cu siguranta acel lider, nu esti tu. Pentru ca un lider, nu se abtine de la vot. Nu ai cum sa fii un lider, abtinandu-te de la vot. Este rusinos.La Cluj, un oras de aceeasi dimensiune ca si Timisoara, Boc are 100 de paturi la ATI vs aproximativ 40 la Timisoara. Ai esuat lamentabil.In plus, cred ca ar fi demn sa-ti prezinti cat mai repede demisia. Nu se poate ca un repetent la medicina, ma repet, REPETENT, Raed Arafat, sa vina si sa- ti submineze asa autoritatea si tu sa nu ai nicio reactie. Chiar nu se poate. Ne demonstrezi iar ca nu ai cum sa fii un lider!Ca sa intelegi ce inseamna un lider, am primit ieri un mesaj de la un jucator sud african, Kevin Luiters“Dan Dinu People see the Greatness they Have in themselves when you speak, Believe me.

The Semi Final 2018, I believe you will remember the moment very clearly. I looked at you and you said “stay on and fight” after an infield altercation on the field , I did just that and ended up Being Champions a Week Later ”Cand sportivii mei se aflau in dificultate, imi cautau privirea. Pentru ca asta le dadea incredere. Si castigau ! Nu stiu daca stii, am disputat 10 finale pentru Timisoara si nu am pierdut niciuna !Sa stii ca de foarte multe ori ii certam. Dar ei ma respectau. Si ma respectau pentru ca eram liderul lor.In viata oamenii care cauta scuze, sunt pierzatorii. Cei care cauta si gasesc solutii, sunt oamenii respectati.”, a scris Dan Dinu.

 

1 comentariu la “Reprezentanții mediului de afaceri din Timişoara cer demisia primarului Fritz

  1. Cine te-a pus să-l votezi? Pe ce ți-ai întemeiat opinia? Eh, ai comis-o, nene, spălați-vă pe cap cu el și consilierii lui! Dacă vă zicea cineva, înainte de alegeri, că nu-i în regulă cu el, din pesedist, rusofil și pupător de moaște nu-l scoteați. Poftim, aveți pe cine vi l-ați dorit. Noroc bun! Să nu vă mai aud plângându-vă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *