Skip to content
Societate

Reprezentanţii oraşelor Braşov, Iaşi şi Bucureşti, aşteptaţi luni la discuţii de ministrul Mediului

Inquam Photos / Liviu Chirica
" "

Reprezentanţii oraşelor Braşov, Iaşi şi Bucureşti, municipii care au probleme cu calitatea aerului, sunt aşteptaţi luni la discuţii de ministrul Mediului Costel Alexe.

Ministrul mediului, apelor şi pădurilor, Costel Alexe, a convocat pentru luni, 20 ianuarie, la sediul MMAP, reprezentanţii celor trei municipii care au probleme privind calitatea aerului şi se află sub monitorizarea Comisiei Europene sau chiar în aşteptarea unui verdict de la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene”, a anunţat Ministerul Mediului.

" "
" "

La ora 9:00, este programată declaraţia ministrului Costel Alexe privind desfăşurarea întâlnirii cu reprezentanţii Municipiilor Braşov, Iaşi şi Bucureşti;

Ora 15.00 este ora estimativă pentru declaraţii privind concluziile discuţiilor cu reprezentanţii municipiilor Braşov, Iaşi şi Bucureşti.

Menţionăm că ora exactă a declaraţiilor (15.00) poate varia în funcţie de discuţiile cu reprezentanţii Primăriei Bucureşti”, a transmis Ministerul Mediului.

Ministrul Mediului Costel Alexe şi primarul Capitalei Gabriela Firea au avut schimburi dure de replici pe tema calităţii aerului, Firea reproşându-i că acuză PMB pentru gradul de poluare, în condiţiile în care Bucureştiul este pe locul al patrulea din acest punct de vedere, înaintea sa în topul poluării aflându-se Iaşi, Cluj, Braşov, potrivit News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *